Anasayfa Haberlerİlköğretim Okullarına Çöp Konteynırları Yaptırıldı.

İlköğretim Okullarına Çöp Konteynırları Yaptırıldı.

Soma Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından ilköğretim okullarında temizlik ve doğa bilincini geliştirmek, çöp konteynırlarının daha temiz ve duyarlı kullanımını geliştirmek amacıyla üzerinde temizlik ve doğa konulu resimli konteynırlar yaptırdı.
            Konu ile ilgili açıklamada bulunan Belediye yetkilileri “Herşeyin başı sağlık, sağlığın temel şartı temizlik” anlayışı ile geleceğimizi emanet edeceğimiz gençliğin bu konuda bilinçlenmesi Ülkemiz için çok önemli, biz geleceğimizin teminatı olan gençliğin bu konuda daha titiz ve duyarlı olacağına inanıyoruz dediler.

Daha önceki yıllarda olduğu gibi temizlik ve geri dönüşüm konusunda okullarda yapılan geri dönüşüm ve temizliğin önemi konulu toplantılarla başlayan çalışmaların, temizlik ve sağlıklı bir İlçe için çevre dostu çağdaş projelerle devam edeceğini belirttiler.