Anasayfa HaberlerHalkoyunları Gösterisi Büyük Beğeni Topladı

Halkoyunları Gösterisi Büyük Beğeni Topladı

Soma Belediyesi Sinema Konferans ve Tiyatro salonundaki gösteride çeşitli halk oyunları büyük bir ustalıkla sergilendi. Gecenin başında Darkale köyünde yaşayan yaşlılar halk oyunu ekibinde olan ve hayatını kaybeden Sevim Körpe ile Hikmet Çobanın eşlerine plaket verilmesiyle başlayan gecede bir birinden güzel oyunlar sergilendi. Ardından Soma Musiki Derneği tarafından Türk Halk müziği konseri verildi. Salon tıklım tıklım dolarken bazı vatandaşlar gösterileri ayakta izlemek zorunda kaldı. Geceye Kaymakam Abdülkadir Karataş, Belediye Başkanı Hasan Ergene, Garnizon Komutanı Adem Şen, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Çıtanak, SEAŞ Genel müdürü Halil Çıtak, ELİ Müessese Müdürü Hakkı Duran, Milli Eğitim Müdürü Recep Duman ve diğer prtokol üyeleri katıldı. Öğrenci grupları, yetişkin grupların halk oyunu gösterileri seyirciler tarafından ilgiyle izlendi.