Anasayfa HaberlerFestival Hazırlıkları Tamamlandı

Festival Hazırlıkları Tamamlandı

6 Haziran Cuma günü başlayacak olan Karaelmas Kültür ve Sanat Festivali hazırlıkları tamamlandı. Geleneksel hale gelen ve bu yıl 9.cusu düzenlenen festival içerisinde halk oyunları gösterileri, havai fişek gösterileri, animasyon gösterileri, palyaçolar, çocuk tiyatrosu, şişme oyun parkurları, tiyatro gösterileri, Soma Belediyesi Halk Oyunları gösterileri, Bulgaristan Halka Oyunları gösterileri, Makedonya Halk oyunları gösterileri, Soma Belediyesi Musiki Derneği Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği konserleri, TRT konseri, Gökhan TEPE konseri, Baha konseri, Mustafa KESER konseri, Emirkan ve Emre ALTUĞ konseri ile halkımızın coşkulu bir festival geçirmesini diliyoruz. Tüm halkımız davetlidir.

Bir avuç kömür için; bir ömür verenlere….