Anasayfa HaberlerFatih Caddesi Tek Yön Oluyor

Fatih Caddesi Tek Yön Oluyor

İlçe trafik komisyonunun daha önce aldığı karar gereği Fatih Caddesi, İstiklal caddesinde yeni düzenlemeler yapılıyor. Otogar önünden İstiklal Caddesinin devamı Çandarlı caddesine kadar tek gidiş yönü, Fatih caddesi de yine tek yön olarak geliş istikametinde düzenleniyor. İstiklal caddesinden giden araçlar otogar önünden Çandarlı caddesine Jandarma önünden Muzaffer Tezcan caddesine çıkıyor. Muzaffer Tezcan Caddesi, Nazım Yavuz Caddesinden gelen araçlarda Fatih caddesi üzerinden yoluna devam edebilecek. Soma Belediyesi Fen işleri ekipleri yeni güzergaha göre yol çalışmalarına dün başladı. Otogar çevresinde de yeni düzenlemeler yapılarak özel otomobiller otogara alınmayacak. Ayrıca otogar çıkışında sağ tarafta köşedeki pikap durağı da kaldırılacak..

Active Image

Kurtuluş Gazetesi