Anasayfa HaberlerEmniyet Müdüründen Başkana Ziyaret

Emniyet Müdüründen Başkana Ziyaret

Polis Haftası nedeniyle İlçe Emniyet Müdürü Erkan TAŞ ve Emniyet Büro Amirleri Belediye Başkanı Hasan ERGENE'yi ziyaret ettiler. Polis Teşkilatının 162. kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde gerçekleşen ziyarette Emniyet Müdürlüğünün yaptığı çalışmalar,yeni hizmet binasının durumu ve önümüzdeki günlerde yapılması düşünülen Güvenlik Kamera sistemi ile ilgili görüş alış verişinde bulunuldu.Emniyet Müdürü Erkan TAŞ daha önce gündeme gelen ancak şuan kullanılmakta olan hizmet binasının bu sistem için yeterli olmadığını bu nedenle Güvenlik Kamera sisteminin yeni hizmet binasına taşındıktan sonra hemen gündeme alınacağını söyledi.Bu konuyla ilgili Başkan ERGENE; Soma'da Halkımızın ve Esnafımızın daha güvenli bir ortama kavuşması için Güvenlik Kamera Sisteminin kurulmasını önemsediklerini  Kaymakamlık,Belediye ve Emniyet Müdürlüğü işbirliği içerisinde olarak, bu konuda Kaymakamlığın ve Belediyenin destek ve katkı sağlayacağını sistemin biran önce kurulmasını amaçladıklarını söyledi.