Anasayfa HaberlerÇevreci Bir Yaklaşım Daha Temiz Bir Çevre İçin File Dağıtımı Yapıldı

Çevreci Bir Yaklaşım Daha Temiz Bir Çevre İçin File Dağıtımı Yapıldı

BELEDİYEMİZDEN ÇEVRECİ BİR YAKLAŞIM DAHA TEMİZ BİR ÇEVRE İÇİN FİLE DAĞITIMI YAPILDI

Belediye Başkanımız Hasan Ergene, Zabıta ekipleri, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ve Temizlik İşleri ile Kurtuluş İlkokulundan çevreci öğrencilerin katılımı ile birlikte vatandaşlarımıza file dağıtıldı. Vatandaşlar fileleri Belediye Başkanımız Hasan Ergene ve öğrencilerin elinden aldı.

Belediye Başkanımız Hasan Ergene konu ile ilgili olarak 'Soma'da çarşamba pazarındayız.Çevreci yaklaşımla naylon poşete karşı savaş açtık. Halkımızın dikkatini çekmek amacı ile böyle bir çalışma yaptık. Çevreci bir belediyeyiz. Naylon poşetler doğada uzun bir zamanda kayboluyor. Soma'da bulunan vatandaşlarımızda bu konuda oldukça duyarlılar. Farkındalık oluşturmak istedik. Çocuklarımıza da bunu anlatarak onlarında katılımını sağladık. Bugün bir kaç işi bir arada yapıyoruz. Broşürler dağıtıyoruz, Annelerimizin zamanında kullandığı filelerden dağıtıyoruz. Naylon poşete karşı bunları kullanmalarını istedik. Esnaflara görsel güzellik sağlamak amacı ile belediye logolu önlükler dağıttık. Onlarda memnuniyetle karşıladılar. Ayrıca daha önceki yıllarda yaptığımız bir uygulamayı tekrar başlatıyoruz, pazar bittiğinde temizlik işçilerinin işini hafifletmek adına esnaflarımıza önceden dağıttığımız büyük poşetlere kalan artıkları doldurmaları için dağıtılıyor. Destek veren herkese teşekkür ediyorum.'dedi.