Anasayfa HaberlerBölge Isıtma Sistemi Hızla İlerliyor.

Bölge Isıtma Sistemi Hızla İlerliyor.

Bölge ısıtma sistemi boruları Atatürk Caddesi üzerinde döşenmeye başladı. Boruların gelmesi ile birlikte çalışmalar başladı.

İstasyon yolu üzerinden 300 Evlere istikametine doğru hızla ilerleyen Bölgesel Isıtma Sistemi  Çevre yolu altından keson geçişle Atatürk caddesine girişi yapıldı, ilerde herhangi bir arıza meydana geldiğinde yolun trafiğe kapatılmasına Karayolları izin vermediğinden keson geçiş sayesinde yol trafiğe kapatılmadan hemen müdahale edilmesi yönünden önem taşımaktadır, çalışmalar nedeni ile İstasyon mevkiine ulaşım Nakliyeciler Kooperatifi önünden Yavuz Selim Caddesi üzerinden sağlanıyor. Soma'nın havasını temizleyecek, ucuz ve konforlu ısınma sağlayacak olan Belediyemizin büyük yatırımı Atatürk Caddesi üzerinde hızla ilerlemeye başladı. Bu yıl herkesin merakla beklediği ısıtma sistemi önümüzdeki kışa yetiştirilmesi için yoğun bir çaba sarf ediliyor. Bu çerçevede Proje ihalesi, Ana İsale Hattı Yapımı, Çevresel Etki Değerlendirme Raporu, Isı Merkezi inşaatı yapım ihalesi, Trafo Yapım İhalesi, Atatürk Caddesi iletim hattı yapım ihalesi ve son olarak ise pompa istasyonu ekipmanı mal alım ihalesi yapıldı. Belediye Başkanımız Hasan Ergene 'Soma Konut Isıtma Projesi 2013 yılının kış aylarında Atatürk Caddesi Güzergahı üzerindeki konutlara verilmeye başlanacak, 2014 yılı içerisinde 10000 konuta ulaşarak ilk etabın tamamlanmasını planlanıyoruz. 'dedi.

Trt Haber Kanalındaki - Bölge Isıtma Sistemi Haberi için tıklayınız