Anasayfa HaberlerBitkisel Atık Yağların Toplanmasında Okullarımıza I.Teşvikli Kampanya

Bitkisel Atık Yağların Toplanmasında Okullarımıza I.Teşvikli Kampanya

Bitkisel Atık yağlarınızı lütfen dökmeyin getirin, bir taşla iki kuş vurun.

Hem çevre hem de siz kazanın !!!

Belediyemiz, Kolza A.Ş. Firması ile birlikte İlçemizde 2012/2013 Öğretim Yılında 01 Aralık 2012 – 30 Mayıs 2013 tarihlerini kapsayan dönemde, Bitkisel Atık Yağların hanelerden toplanmasına yönelik çalışmaların yapılması planlanmaktadır. Konu ile ilgili kampanya ön bilgilendirme toplantısı 22 Kasım 2012 tarihinde ASO Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü organizasyonunda Okul İdarecileriyle gerçekleştirilmiştir.Tıklayınız)

Okullarda çevre bilincinin aşılanarak ilerleyen yıllarda daha temiz ve yaşanılabilir bir çevreye kavuşulması ve ortak geleceğimiz çevremize gösterilen hassasiyetin herkese örnek olması ve yaygınlaştırılması amacıyla uygulanılacak bu kampanyaya İlçemiz tüm okullarının katılımını bekleriz. Belediyemiz koordinasyonunda lisanlı firma tarafından ihtiyaç duyulan eğitimlerin verilmesi sağlanacak ve kampanya ile ilgili afişler, toplama materyalleri okul idarecilerine dağıtılacaktır. Tıklayınız)

İlçemizde uygulanacak “Bitkisel Atık Yağların Toplanması” kampanyası işbirliğine,sanayileşmenin hızlandığı,doğal kaynakların giderek azaldığı gelişen günümüz dünyasında yerimizi alırken,geçmişten bize emanet bırakılan çevrenin,”yaşanabilir bir dünya” olarak geleceğe miras bırakılmasına katkıda bulunan  okullarımıza;çevreye ve ortak geleceğimize göstermiş oldukları hassasiyet için teşekkür  ederim.

04.12.2012

Hasan ERGENE/ Belediye Başkanı