Anasayfa HaberlerBelediye yol çalışmalarına devam ediyor

Belediye yol çalışmalarına devam ediyor

Soma Belediyesi İstasyon mahallesi Esentepe mevkii ve Atatürk Mahallesinde asfalt ve taş döşeme işlerini sürdürüyor.
Soma Belediyesi asfalt ekipleri ile taş döşeme ekipleri havaların halen soğumaması nedeniyle çalışmalarını sürdürüyor. Atatürk Mahallesi Bahçeli Hilaliye cami civarında Abay Komanbay sokakta taş döşeme işi devam ediyor. Yağmur yağmadığı sürece taş işinin devam edeceği belirtiliyor. Diğer taraftan İstasyon Mahallesi Esentepe mevkiinde Dede Korkut sokak ve bu sokağa bağlı sokakların asfaltlanması işi Belediye ekiplerince yapılıyor. Sokak sakinleri kış gelmeden asfaltlarının yapılmasından duydukları memnuniyeti dile getiriyor. Havaların böyle gitmesi durumunda daha uzun bir süre asfalt işinin devam edeceği ifade ediliyor.

Active Image

Kurtuluş Gazetesi