Anasayfa HaberlerBelediye Meclisi son defa toplandı

Belediye Meclisi son defa toplandı

Soma Belediye Meclisi 5 yıllık görev süresini tamamladı. Meclis toplantısı öncesi Belediye Başkanı Hasan Ergene meclis üyeleri ve Belediye personeline kafeteryada kokteyl verdi. Ayrıca Belediye meclis üyelerine ve daire amirlerine saat hediye etti. Hasan Ergene yaptığı kısa konuşmada 2004-2009 yılları arasında yapmış olduğunuz hizmetlerinizden dolayı hepinize teşekkür ederim. Seçildiğimiz günden beri geçen 5 yılı dolu, dolu hizmet yaparak geçirdik. Bu sunulan hizmetlerde belediye personelinin özverili bir emeği var. Hizmetlerinizden dolayı hepinize teşekkür ederim. Önümüzde bir seçim var inşallah biz yine seçilirsek bu hizmetlerimiz devam edecek. Bu görev başkasına nasip olursa yine seçilen arkadaşımıza yardımlarımız devam edecek." dedi. Daha sonra Meclis toplantısına geçildi. Mart ayı Belediye meclisinde toplam 15 madde karara bağlandı. Menteşe kaplıcalarının Soma Belediyesi mücavir alanına alınması, Soma Belediyesinin daha iyi hizmet verebilmesi için ilgili kanun kapsamında şirket kurulması gibi önemli konuların yanında İmar komisyonu kararları Belediye meclisi tarafından onaylandı.