Anasayfa HaberlerBaşkandan personele teşekkür yemeği

Başkandan personele teşekkür yemeği

Belediye Başkanı Hasan Ergene sıcak yaz günlerinde özveriyle çalışan Belediye personeline teşekkür yemeği verdi.
Belediye Başkanı Hasan Ergene Belediye Personeline ‘durmak yok yola devam’ yemeği verdi. Sıcak yaz günlerinde büyük bir özveri ile çalıştılar, 40 derece hava sıcaklığında 80 derece asfalt üstünde çalıştılar bu yemeği hak ettiler diyen Belediye Başkanı Hasan Ergene tüm Belediye Personeline Bülent Ecevit parkında yemek verdi. Bazı siyasi çevrelerde bu yemeğin zafer yemeği olduğunu ifade ettiler. Ak parti nin genel seçimlerde aldığı büyük zaferin, ‘durmak yok yola devam’ yemeği olduğu söyleniyor. Başkan Ergene personelimiz büyük performans sergileyerek çalışmalarını sürdürüyor. Bu yemeği çoktan hakettiler. Bu çalışmaların bu özverinin devam etmesi için yemek vermeyi uygun gördük dedi. Halk Eğitim Merkezi önünde verilen yemeğe Belediye Meclis üyeleri de katıldı.

Kurtuluş Gazetesi

Hafit UYAR