Anasayfa HaberlerAsici Avm'den Ilçemize Modern Dis Mekan Çöp Kutulari Kazandiriliyor

Asici Avm'den Ilçemize Modern Dis Mekan Çöp Kutulari Kazandiriliyor

İlçemizin tanınmış iş adamlarından Aşıcı AVM (Alış Veriş Merkezi) Sahibi Ahmet AŞICI şehrimizin caddelerine ve okullarına konulmak üzere, temizlik hizmetlerinin kolaylaştırılması amacıyla 100 adet dış mekan modern görünümlü çöp kutuları yaptırdı.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Ahmet AŞICI temizliğe önem veriyoruz, Belediyemize müracaat ederek temizlik ile ilgili neler yapılabilir? diye sorduğumuzda, yetkililerin bize verdiği bilgiler doğrultusunda şehrimizin daha güzel bir ortama ve görünüme kavuşması, modern bir temizlik anlayışı, yönetimi çerçevesinde ihtiyaç duyulan caddelere ve okullara konulmak üzere 100 adet dış mekan çöp kutusu yaptırmaya karar verdik. Yaptırdığımız çöp kovalarını Belediyemize teslimini yaparak, temizlik konusunda halkımızı bilinçlendirmede bizlerinde bir katkısı olsun düşüncelerimizle, İleriki zamanlarda yetkililerle görüş alışverişinde bulunarak bu tür organizasyonlar yaparak hep birlikte yaşadığımız bu şehre, SOMAMI’ZA sahip çıkarak katkıda bulunmaya devam edeceğiz.”  dedi.

Belediye Başkanı Hasan ERGENE ’nin yaptığı açıklamada bu örnek davranışı ve temizliğe olan duyarlılığından dolayı Ahmet AŞICI ‘ya teşekkür ederek, şehrimizin daha modern ve temiz bir ortama kavuşması için yapılan çöp kovalarının korunması ve temiz kullanılması konusunda halkımızın daha duyarlı olacağına inanıyoruz dedi.

Aşıcı AVM (Alış Veriş Merkezi) Sahibi Ahmet AŞICI tarafından yaptırılan çöp kovaları Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından dağıtımı ve montajı yapılmaya başlanacak.