Anasayfa HaberlerAraç Flosuna 1 Adet Kar Küreme Aracı Ekledi.

Araç Flosuna 1 Adet Kar Küreme Aracı Ekledi.

Belediyemiz kış hazırlıklarına başlayarak, araç filosuna 1 adet kar küreme aracı ekledi.

Kış ayı öncesi kar küreme, tuz serpme işlerinde kullanılacak olan 2012 model Newholland TD 90 marka traktör, kar bıçağı, serpme makinesi test edildi. Fen İşleri Müdürlüğü hizmetinde kullanılacak olan traktör için Soma Belediyesi İtfaiye Binası bahçesinde TDİ (Teknoloji, Dizayn, İnovasyon) Mühendislik ve Makine Yetkilisi Volkan Öztürk ve TDİ Ürün ve Üretim Sorumlusu Makine Mühendisi Erkan Taşkıran tarafından traktörün nasıl kullanılacağı konusunda uygulama eğitimi verildi.

TDİ Mühendislik ve Makine Yetkilisi Volkan Öztürk ‘Soma Belediyesi kışın buzla mücadele için bir ekipmana ihtiyaç olduğunu söyledi. Bizde onlara kış aylarında buzlanma için, yaz aylarında da başka amaçla kullanmaları için böyle bir traktör önerdik. Traktörün önüne 3 metre kar küreme bıçağı, arkasına da 3 m3 römork üzerine tuz serici taktık. Bununla ilgili aracı kullanacak olan arkadaşımıza uygulama eğitimi veriyoruz’ dedi.