Anasayfa Haberler300 yataklı soma devlet hastanesi inşaatı için çalışmalar başladı.

300 yataklı soma devlet hastanesi inşaatı için çalışmalar başladı.

Soma Belediyesi’ne ait 4, Turgutalp Belediyesine ait 1 kamyon ve Ege Linyitleri İşletmesi’ne ait 1 dozer, 1 greyder ve 1 silindir ile hafriyat ve yol açma işleri yapılıyor. Yetkililerden alınan bilgiye göre şu anda yapılan işler arazide zemin etüdü yapmak üzere görevlendirilen sondaj kamyonuna yardım etme amacını taşıyor. 300 yataklı devlet hastanesini yapacak olan TOKİ tarafından istenen zemin etüdü çalışmasının ardından uygulama projeleri tamamlanarak inşaat ihalesi gerçekleştirilecek. Çalışmaları yerinde inceleyen Soma Belediye Başkanı Hasan ERGENE ve Turgutalp Belediye Başkanı Ali TULUP yeni hastanenin inşaasının Soma için son derece önemli bir yatırım olduğunu ve sağlıkla ilgili halkımızın bütün sıkıntılarının giderileceğini söylediler. Her iki belediyenin özveri ile ortaklaşa yürüttüğü çalışmalara ELİ Müessese Müdürü Hakkı Duran’da destek veriyor. Soma’ya kazandırılan bir çok yatırım da çok önemli katkılarda bulunan ELİ’nin makinaları ve çalışanları hizmetlerin önünü açarak hızlanmasını sağlıyorlar. Halkımızın da takdirle izlediği bu çalışmalar ve yakın işbirliği Somamıza yeni hizmetlerin de önünü açacağa benziyor.